Jaaaaa hij keek me al een hele tijd aan, de doos met de ingrediënten voor de Choco Coco Pie van de Good Stuff Bakery. Maar elke keer was er wel iets waarom ik hem NU niet ging maken. Niet omdat het moeilijk was hoor, ik kan inmiddels zo aanschuiven bij menig kookprogramma, het is echt kinderlijk eenvoudig. Op alle potjes en pakjes staat een nummer, in de beschrijving staat precies stap voor stap beschreven hoe je het aan moet pakken.
Eerst maak je de bodem (met zonnebloempitten, cocos en agavesiroop). Daarna de vulling waar je als extra 2 bananen en een avocado voor nodig hebt.
Als je dat af hebt is het een kwestie van bij elkaar doen en laten opstijven in de koelkast. Er komt geen oven aan te pas. Hij staat nu bij mij in de koelkast, ik hoor de deur wel erg vaak opengaan, dus bent benieuwd hoe lang het duurt eer de eerste hapjes eruit zijn genomen!
Wat het leuke is aan deze pie is, is dat hij vrij is van:
- Lactose
- Geraffineerde suiker
- Tarwe
- E-nummers
- Geur-, kleur- en smaakstoffen
- Conserveringsmiddelen
- Soja
De ingrediënten zijn ook van nature glutenvrij! Wil je meer weten of ook zo’n prachtige bijna-klaar-taart kopen? Kijk even op de website en bestel jouw pareltje!
Lees meer:
- Heb ik koemelkallergie of lactose intolerantie? Wellicht herken jij je in dit verhaal: je bent bij...
- Fructose- en lactose-intolerantie? Ben je op zoek naar een boek wat je kunt...
- Cheesy zonder cheese Ik ken Charlotte Zum Vörde Sive Vörding nu al een paar...
- Kenniscentrum allergenen Kenniscentrum allergenen Op zoek naar meer informatie, kennis en handige...
- Choco cakejes Vanavond organiseren Sigrid van der Marel en ik een nascholing voor...